Egyrészt

Mit mondott: A reformdiktatórikus miniszterelnöki észjárás helyett a demokratikus egyeztetések kormányzati politikáját támogatjuk.

Mikor mondta:  2006.09.15.

Hol mondta:  Győr

Hol található meg: A Sasfészekben

Ezzel szemben a valóság

Mi történt: A gazdagoknak kedvező egykulcsos adórendszer, a magánnyugdíj pénztári pénzek államosítása, az Alkotmánybíróság jogköreinek elvétele, az új alkotmány egésze, sarkalatos törvények sora, a határon túliak szavazati joga, az igazságszolgáltatás, vagy éppen az önkormányzati és a választási rendszer átalakítása – alig néhány hónap alatt egyebek mellett erről hoztak egyedül döntést. Nem is említve azokat a munka világát ért változtatásokat, melyek alapjaiban rengetik meg a dolgozók mindennapjait, képviselőik mégis csak a sajtóból értesültek azokról.

Mikor: 2011. augusztus 1.

Hol található meg: Északonline

 

Szélviktor a Facebookon

Címkék: szakszervezetek

A bejegyzés trackback címe:

https://szelviktor.blog.hu/api/trackback/id/tr253116161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása