Egyrészt

Ki mondta: Orbán Viktor

Mit mondott: Petra Stuiber riporter kérdésére válaszolva Orbán Viktor hangsúlyozta, hogy politikusként még soha nem hazudott.

Mikor mondta:  2006. október

Hol található meg: belfold.ma

 

Ezzel szemben

Ki mondta: Orbán Viktor

Mit mondott: diplomata kollégáink tisztán emlékeznek arra, hogy a kampányban az európai uniós nagykövetekkel való találkozás során azzal biztatott, hogy 'ne figyeljenek arra, amit a megválasztásomért mondok' [pay no attention to what I say to get elected] és megígérte, hogy radikális reformokat fog véghezvinni" - olvasható a táviratban.

Mikor: 2006. szeptember

Hol található meg: Origo

 

Tehát Orbán Viktor még arról is hazudott, hogy hazudott-e, de ezt bevallotta, csak gyáván, titokban.

Szélviktor a Facebookon

Címkék: hazugság demokrácia valóság

A bejegyzés trackback címe:

https://szelviktor.blog.hu/api/trackback/id/tr853203368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a vég kezdete 2011.09.17. 14:57:57

Tisztelt emberek 13 éve mérgezi az országot a fidesz politikálya .3000 miliárd ft lenyulása az alkotmány biroság felszámolása jog tiprás mindenhol amerre nézünk.Egy aljas akarnok ámok futása.Leválthtatlanságot lehetetlenné tevö intézkedések .A Jobbikkal valo kokketálás,összefonodás.Folytassam még.
süti beállítások módosítása