Az ÁFA-emelésről

 2011.09.17. 00:05

Egyrészt

Ki mondta: Szijjártó Péter

Mit mondott: Ezért a Fidesz ma egy újabb törvényjavaslatot nyújt be, amelyben egyrészt kezdeményezik az alapvető élelmiszereket terhelő áfa csökkentését - ismételten, immár harmadik alkalommal - 20 százalékról 5 százalékra.

Mikor mondta:  2009. március. 12.

Hol található meg: Reichsbunker

És még

Ki mondta: Varga Mihály

Mit mondott: Varga Mihály alelnök elmondta, hogy a Fidesz javaslata két törvényt von össze és kezdeményez olyan módosításokat, amelyek közvetlen és azonnali árcsökkentő hatással járnak. Ezek a jövedéki és az általános forgalmi adóról szóló törvényeket érintik, és három területen kívánnak célt elérni. Az egyik a jövedéki adók csökkentésével az üzemanyag árak, a másik az ÁFA csökkentésével az alapvető élelmiszerárak, a harmadik pedig szintén ÁFA-csökkentéssel a távfűtés árának csökkenése.

Mikor mondta:  2009. július 2.

Hol található meg: Reichsbunker

Továbbá


Ki mondta: Fidelitas

Mit mondott: A Fidelitas Informatikai Kabinete az információs társadalom építését elősegítő és a fiatalok életét megkönnyítő, átgondolt kormányzati lépéseket támogatja, az értelmetlen és kizárólag megszorítást szolgáló elemeket - mint az ÁFA 20%-ról 25%-ra emelése - határozottan elutasítjuk és károsnak tartjuk.

Mikor mondta:  2009. július. 7.

Hol található meg: Reichsbunker

Ezzel szemben

Mit tettek Az általános áfa-kulcs 25%-ról 27%-ra nő, emelkedik a vállalkozók egészségbiztosítási járuléka, a cégautóadó.

Mikor: 2011. 09. 16.

Hol található meg: portfolio.hu

Szélviktor a Facebookon

Címkék: adó áfa

A bejegyzés trackback címe:

https://szelviktor.blog.hu/api/trackback/id/tr1003233073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zeddez 2011.09.17. 12:06:09

Akasztófára valók....
süti beállítások módosítása