A kevesebb adófajtát illetően

 2011.10.10. 10:31

Egyrészt

Mit mondott: Minél egyszerűbb. A bajorok azt szokták célul kitűzni - közelítenek felé, de még nem érték el -, hogy az adóbevallás akkora legyen, mint a söralátét. Ez kicsinek tűnik Magyarország esetében, de hogy legalább egy A4-es papíron eleget lehessen tenni az adóbevallásnak, ezt célul tűzzük ki.

Hol mondta:  Inforádió

Mikor mondta:  2008. szeptember 18.

Hol található meg: Sasfészek

Továbbá

Mit mondott: Hazánkban az üzleti szektor mindenekelõtt az élõmunkát terhelõ járulékok radikális csökkentését, a kis adók – amelyet gyakran csak, mint sarcot emlegetnek – eltörlését szeretnék, bizonyos összegek alatt.

Hol mondta:  Gazdasági Konzultáció

Mikor mondta:  2006. január 15

Hol található meg: Sasfészek

És még

Mit mondott: Szeptember 1-től. Eltörlünk jó néhány kis adót is Magyarországon, tíz darab adót eltörlünk, a költségvetésnek ebből komoly bevétele nem volt, de komoly adminisztrációs terhet jelentsen.

Hol mondta:  MTV Este

Mikor mondta:  2010. június 8.

Hol található meg: Sasfészek 

Ehhez képest

Mi történt:  Az adónemek száma azonban könnyen a választások előttinél is magasabbra emelkedhet, miután az elmúlt hetekben olyan új adófajták terve tűnt fel, mint a baleseti adó, kávéadó vagy az ebadó.

Mikor mondta:  2011. október 10.

Hol található meg: Origó

Szélviktor a Facebookon

Címkék: adó

A bejegyzés trackback címe:

https://szelviktor.blog.hu/api/trackback/id/tr823291294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása