Egyrészt


Mit mondott:  Orbán ugyan többször is megkapta azt a kérdést, hogy a kormányzati átalakítások elbocsátásokkal is járnak-e, nem válaszolt rá egyértelműen. Annyit elmondott, hogy a Miniszterelnökség feleakkora létszámmal fog működni, mint a mostani MeH, és hozzátette, hogy ha nem is ugyanekkora arányú, de hasonló karcsúsítás lesz a többi minisztériumban is.

Hol mondta:  Sajtótájékoztatón

Mikor mondta:  2010.04.29.

Hol található meg: Origo.hu

Ezzel szemben

 

Mi történt: Meg akarta mutatni, hogy kevesebb emberrel is tud hatékony munkát végezni, ezért tavaly áprilisban feleakkora apparátust akart maga köré Orbán Viktor, mint amekkora Bajnai Gordonnak volt. Mára azonban többen dolgoznak a Miniszterelnökségen, mint elődje ideje alatt: az eleinte ötvenfős stábot több lépcsőben háromszorosára bővítették.

Mikor mondta:  2011. november

Hol található meg: origo.hu, tenytar.hu

És még

 Mi történt: A miniszterelnöki tanácsadókkal együtt a szervezet, amely a 2010-es választások után még a Fidesz által meghirdetett olcsóbb és hatékonyabb kormányzati munkát volt hivatott szimbolizálni, mára háromszoros létszámmal, mintegy 150 alkalmazottal működik.

Mikor mondta:  2011. november

Hol található meg: index.hu

Szélviktor a Facebookon

Címkék: államapparátus

A bejegyzés trackback címe:

https://szelviktor.blog.hu/api/trackback/id/tr493299522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása