Egyrészt

Mit mondott: Orbán Viktor szerint az Országgyűlésnek meg kell vitatnia azt a kérdést, hogy Magyarország csatlakozzon-e az euróövezeti országok megállapodásához, mert az a nemzeti szuverenitást is érinti.

Hol mondta:  Sajtótájékoztatón

Mikor mondta:  2011 december 9.

Hol található meg: HVG 

Ezzel szemben 

Mit tett: Orbán Viktor először még parlamenti tárgyalás nélkül nem akarta aláírni az Európai Unión belül létrejövő új együttműködést, hétfőn mégis csatlakozott az erről szóló megállapodáshoz.

Mikor:  2012. 01. 31.

Hol található meg: origo.hu

A dologban nem csak az a szélkakasság, hogy a kezdeti nem csatlakozástól az odázáson át eljutott a csatlakozásig, mert habozhat valaki, és tényleg hivatkozhat arra, hogy a Parlamentnek kell döntenie. De akkor legyen is úgy! Mert végül a Parlament nem szavazott a kérdésről. Ezt pedig nem lehet pillanatnyi zavarodottsággal sem megmagyarázni. Nem mintha egy miniszterelnöktől a zavarodottság elfogadható lenne.

Szélviktor a Facebookon

A bejegyzés trackback címe:

https://szelviktor.blog.hu/api/trackback/id/tr504020060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A bóvli kormány most már a lottóval is csal!! 2012.02.06. 17:43:11

Lemondott a román kormányfő, Orbán itt a minta! Meddig gyötörsz még?

A társadalomban érzékelhető feszültséget szeretné csillapítani - ezzel indokolta hétfőn Emil Boc román kormányfő a lemondását a miniszterelnöki posztról.
Emlékeztetett arra, hogy 2011-ben Romániában 2,5 százalékos volt a gazdasági növekedés, amely az egyik legmagasabb volt az Európai Unióban. Az infláció az utóbbi húsz év legalacsonyabb számait érte el, az euró-lej árfolyam stabil, az államadósság a legalacsonyabb szintű az Európai Unióban, a költségvetési deficit ellenőrzés alatt áll, és finanszírozható.
"Lemondtam, mert számomra kevéssé fontos, hogy a székemben maradjak, az ország számára viszont rendkívül fontos, hogy a remények tovább éljenek" - jelentette ki.

O. Viktor bóvli országot csináltál a hazából, azonnal takarodj!
süti beállítások módosítása