Egyrészt

Mit mondott: Orbán kitért a Magyar Gárdára is. Azt mondta, ha kormányra kerül, úgy fog tenni, mint Horthy a nyilasokkal: kioszt nekik két pofont, és hazazavarja őket.

Mikor mondta: 2008. május 22.

Hol mondta: A Kéri-szemináriumon

Hol található meg: index

 

Ezzel szemben a valóság

Mi történt: Az eskütétel idejére Vona Gábor Jobbik-elnök levette zakóját és gárdamellényben tett esküt.

Mikor : 2010. május 14.

Hol található meg: Inforádió

Továbbá

Mi történt: Az egy évvel ezelőtt feloszlatott Magyar Gárdára emlékezve rendezvényt tartott a magát Magyar Nemzeti Gárdának nevező szerveződés vasárnap délután a budapesti Erzsébet téren.
A rendezvény alatt az Erzsébet térre többször is bevonultak a teljes védőfelszerelést viselő rendőrök, majd a beszédek alatt is megpróbáltak bejutni a térre, de a sorfalat álló emberek egymásba kapaszkodva megakadályozták őket.

Mikor: 2010. július 4.

Hol található meg: HVG

Továbbá

Mi történt: Megszakította a parlament ülését és rendkívüli házbizottsági tanácskozást hívott össze az Országgyűlés levezető elnöki posztját hétfő késő délután átvevő Ujhelyi István, amiért Vona Gábor, a Jobbik elnöke a betiltott Magyar Gárda mellényében tartózkodott az ülésteremben. Kövér László házelnök ezt megelőzően úgy nyilatkozott az MTI-nek, hogy "sajnos a házvezetés nem rendelkezik ezzel kapcsolatban eszközökkel". A szocialisták viszont rendőrt is hívtak, amiért az épületben több meghívott gárdamellényben jelent meg.

Mikor: 2011. február 14.

Hol található meg: Népszabadság

Megjegyzés: Tehát az MSZP próbált valamit tenni. A Fidesz tíz hónap után sem tudta megoldani ezt a problémát még a kétharmaddal, még a Parlamentben sem. Vona Gábor Gárda mellényben tette fel Orbán Viktornak a kérdéseit. Nemhogy két pofont nem kevert neki le, nemhogy bármit is tett volna az ügyben, de még  viszonylag barátságosan válaszolt is Vona Gábor kérdéseire.

Szélviktor a Facebookon

Szélviktor a Facebookon

Címkék: magyar gárda

A bejegyzés trackback címe:

https://szelviktor.blog.hu/api/trackback/id/tr722678892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása