Egyrészt

Ki mondta: Matolcsy György

Mit mondott: A szakértők óva intették a kormányt az arányos adórendszer megváltoztatásától és az adó, ezen belül a jövedelemadó emelésétől - közölte Matolcsy György.

Mikor mondta:  2011. szeptember 1.

Hol található meg: Figyelőnet

 

Ezzel szemben

Ki mondta: Bod Péter Ákos (az egyik említett szakértő)

Mit mondott: Bod Péter Ákos azonban másként emlékezett. Szerinte a csaknem 3 órás konzultáción nemigen jött szóba, mit kellene csinálni (...) Az egyetemi tanár továbbra is úgy véli, hogy az nem érte el a célját, vitatható a filozófiai alapja is, neki nem tetszett és most sem tetszik, de mindenki tudomásul vette, hogy a kormányfő elkötelezte magát mellette. Ugyanakkor a 11 közgazdászból - Bod Péter Ákos szerint - legalább nyolc azt gondolja, hogy "ha az államnak szüksége van a bevételre, akkor (...) nem ördögtől való" a kétkulcsos vagy a szolidaritási adó.

Mikor: 2011. szeptember 2.

Hol található meg: Figyelőnet

Szélviktor a Facebookon

A bejegyzés trackback címe:

https://szelviktor.blog.hu/api/trackback/id/tr113197642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása