Egyrészt

Mit mondott:  Riporter: Az MSZP azt mondja, hogy bár Magyarországot súlyosan érintette a válság, a Bajnai-kormány intézkedéseinek köszönhetően sikerült kikászálódnunk belőle, sikerült elkerülnünk a szakadékot, sikerült olyan emelkedő pályára állítani a gazdaságot, ami megteremti a jövőbeni növekedés lehetőségét. Ön romeltakarításról, újjáépítésről beszél. Hogy lehet ennyire eltérően megítélni ugyanazt az országot?

Orbán Viktor: Ez a kommunista rendszer öröksége. A kommunisták ugyanis hazudnak. A maiak is.

Mikor mondta: 2010. április 9.

Hol mondta: Magyar Nemzet

Hol található meg: magában a sasfészekben

 

Továbbá

Mit mondott: Riporter: Miért mindig Gyurcsányt és Bajnait helyezi a célkeresztbe? A következő választáson nem ők lesznek az ellenfelei.
  Orbán Viktor: Az a korszak, amit le akarunk zárni, újra és újra támadásba lendül, ezért néven kell nevezni fő felelőseit. Ez a korszak a hazug kormányzásra, az adatok meghamisítására, az ország eladósítására és az orosz birodalmi törekvések segítésére épült.

Mikor mondta: 2009. május 28.

Hol mondta: Heti Válasz

Hol található meg: magában a sasfészekben

Másrészt

Mit mondott: Magyarország lassan világbajnok lesz a kiadások lefaragásának tekintetében. Ha önök megnézik, hogy mi minden történt az elmúlt egy esztendőben Magyarországon a pénzügyi stabilitás helyreállítása érdekében, akkor valószínűleg ezt túlzás nélkül minősíthetik világrekordnak.

Mikor mondta: 2010.07.21.

Hol mondta: sajtótájékoztatón Angela Merkellel

Hol található meg: Angela Merkel kancellári honlapján

Szélviktor a Facebookon

Címkék: mszp bajnai világgazdasági válság

A bejegyzés trackback címe:

https://szelviktor.blog.hu/api/trackback/id/tr402189680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása