A Robin Hood adóról

 2010.10.14. 11:07

Itt ugyan nem Orbán Viktor, hanem László Tamás nyilatkozatával szembesítjük Orbán Viktort, de Fideszen belül van az ellentmondás, és Orbán Viktor is egyet kellett, hogy értsen vele annakidején.

Egyrészt

Mit mondott: Ez a törvény alkalmatlan arra, hogy a családok terheit csökkentsék - szögezte le a képviselő, kiemelve: az energiaszolgáltatók ugyanis áremeléseikbe bele fogják kalkulálni a cég plusz terheit.

Mikor mondta: 2008. szeptember 24.

Hol található meg: Reichskanzlei

Másrészt

Orbán Viktor bejelentette az energiaszektort súlytó adót.

A távközlési és a telekommunikációs szektortól már ebben az évben és a következő két évben, minden évben 61 milliárd forintot fogunk begyűjteni, az energiaszektortól három éven keresztül minden évben 70 milliárd forintot, és a kereskedelmi láncoktól három éven keresztül minden évben 30 milliárd forintot (...)

Mikor: 2010.10.14.

Hol mondta:  Millenáris

Hol található meg: Sasfészek

Szélviktor a Facebookon

Címkék: gazdaság adó belügy

A bejegyzés trackback címe:

https://szelviktor.blog.hu/api/trackback/id/tr512370840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása